Protest Vanatoare

30
iun.

Protest Vanatoare

Federația Asociațiilor Vânătorești a susținut protestul organizat astăzi, în fața Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor fiind reprezentată prin Secretarul General al FeAV dl. Costel Cohal, dl. Cristian Olteanu Președintele AVPS Hunter Kris și membru al FeAV, și dl. Nicu Pârlog Biolog, colaborator al FeAV.

Situația de insecuritate provocata de atacurilor urșilor asupra oamenilor, animalelor si asupra bunurilor, trebuie reglementată pe cale legislativă în interesul coexistarii echilibrate de ambele parti. Momentul marcat de interzicerea vanatorii la urs se pare ca a verificat in tot acest interval de timp dezechilibrele ce pot aparea dintr-o astfel de masura, atat in defavoarea oamenilor cat si in defavoarea speciei urs, prin transformarea, printre altele, a acesteia intr-o simpla moneda de schimb pe masa ONG-urilor implicate. Consecintele, dupa toata aceasta perioada de timp, dupa cum se vede, sunt cat se poate de variate si periculoase, iar timpul in aceasta noua conjunctura nu este deloc in favoarea oamenilor. Dar nici, din punct de vedere biologic, a ursilor, stiute fiind pericolele ce vin de la sine pentru orice specie in situatia suprapopulatiei.

Noi pledăm și susținem reglementarea legislativă, de urgență, a intervenției specializate, în cazul urșilor care pătrund în mediu urban. Nimeni nu poate să sacrifice omul, ori bunurile sale, iar autoritățile statul în virtutea obligației constituționale de apărare a vieții, trebuie să acționeze de urgență!

Marian Diaconu

Președintele

Federației Asociațiilor Vânătorești

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...